EN

Türkiye Almanya Mobilya Taşımacılığını Kim Yapar ?

Türkiye Almanya Mobilya Taşımacılığını Kim Yapar ?
Türkiye Almanya Mobilya Taşımacılığını Kim Yapar ?

Türkiye Almanya Mobilya Taşımacılığını Kim Yapar ?

Türkiye Almanya Mobilya Taşımacılığını Kim Yapar ?

Avrupa Nakliye veya Avrupaya lojistik hizmet veren firmalar arasında çeşitli bölgelere ayrılmış taşımalar yapan firmalar mevcuttur. Ürün özelliklerine göre lojistik hizmet veren yurt dışı nakliye firmaları uzmanlık alanlarına göre daha verimli hizmet vereceği sektörlere yönelmektedir. Buna bağlı olarak Almanya mobilya nakliyesi konusunda uzmanlaşmış firmamız Almanya mobilya taşımacılığı önde olmak üzere Belçika mobilya nakliye, Hollanda mobilya nakliye ve diğer Avrupa ülkelerine mobilya nakliye hizmeti uzman kadrosu ve engin tecrübesiyle en hızlı ve güvenli lojistik hizmeti sunmaktadır.

 

Almanya Mobilya Nakliye Fiyatları Nasıl Hesaplanır ?  

 Almanya mobilya nakliye fiyatları konusunda firmamız en ekonomik ve güvenli lojistik hizmet sunmayı kendine görev edinmiştir. Yurt dışı mobilya fiyatlarını belirlerken en doğru şekilde hesaplama yapmak için vereceğiniz paket ölçüleri önem arz etmektedir. Firmamız yurt dışı mobilya gönderimleriniz de ürünlerinizin sağlam bir şekilde teslim olması için en doğru taşıma yöntemleri kullanmaktadır. Bu bağlı olarak en doğru fiyatlandırma yöntemi m3 cinsinden olup araca girdikten sonra ortaya çıkan m3 ile fiyat belirlemesi yapılmaktadır.

 

Türkiye’den Satın Aldığım Mobilyayı Nasıl Yurt Dışına Gönderebilirim?

Türkiye den satın aldığınız veya almayı düşündüğünüz mobilyaları satın almadan önce firmamız ile iletişime geçerek dış ticaret hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Diğer lojistik firmaları arasında bu özelliğimiz ile siz müşterilerimize kapıdan kapıya teslim stratejisiyle hem lojistik anlamında hem de dış ticaret hizmeti anlamında kolaylık sağlamaktayız. Mobilyalarınız bizimle güvende..

 

Bizimle iletişime geçin !

  • PAKET TESLİM EDİLDİ
  • FARKLI LOKASYON
  • LOJISTIK ARAÇ FİLOSU
7/24 Müşteri Hizmetleri
Sorularınız İçin Bize Ulaşın!